WHO IS KELLO

Enjoy the best food and combine with design for the perfect experience

Al vanaf jongs af aan ben ik OBSESSED met food en alles wat erbij komt kijken. De technieken, styling, hippe restaurants, nieuwe concepten & innovaties noem het maar op! Na het vele rondreizen en vooral overal ter wereld proeven van verschillende keukens wil ik nu zelf mensen blij gaan maken met mijn kookkunsten. Kello Kitchen is niet alleen lekker eten maar een complete food experience waar het hele plaatje klopt. Kello Kitchen is een live cooking concept. Alle gerechten worden ter plekke vers bereid. Ik neem de consument mee in mijn eet paradijs. 

Met mijn grafische achtergrond en liefde voor design zorg ik dat het eten niet alleen lekker is maar ook de styling helemaal klopt. Let me create your perfect food experience!


Goed om te weten

fresh & personal

De Kello Kitchen gebruikt altijd verse ingrediënten. Sauzen, dips, salades alles is home made from scratch. Bijvoorbeeld de relish op de American hotdog wordt vers bereid en ingemaakt in een weckpot. Niets komt uit een kant en klaar potje. Het eten wordt met veel liefde gemaakt en dat proef je terug. Dit maakt Kello Kitchen anders en bovenal uniek!

deco & styling

Naast het lekkere eten vind Kello Kitchen de styling ook erg belangrijk. Alles moet esthetisch kloppen. Om die ultieme beleving te geven heeft Kello Kitchen een unieke aankleding. De keuken bestaat uit een griddle grill, een trolley (200×80 cm) & gekleurde wandpanelen als deco. Neem contact met mij op over hoeveel ruimte er nodig is om de Kello Kitchen te laten functioneren.

griddle cookin’

De Kello Kitchen geeft je een live cooking experience. Zo wordt er gebruik gemaakt van een ‘Griddle’ ook wel ‘Plancha’ genoemd. Dit is een flat top cast iron grill waar je diverse gerechten mee kunt bereiden en zorgt voor een robuuste grill smaak. Griddles komen van oorsprong uit Zuid Amerika. De Mexicanen bakte hier bijvoorbeeld hun tortilla’s op. Absoluut een smaakbeleving! 

Puntjes op i

Kello Kitchen verzorgt naast overheerlijke streetfood gerechten ook voor een kleurrijke styling. De Kello Kitchen set up bestaat uit:

  • Werkbank / trolley (200 x 80 cm)
  • Blackstone griddle (plancha) grill
  • Kello Kitchen colored achterwanden (3x) 
  • Kello Kitchen colored zuilen (2x)
  • Cactussen (2x)
  • Vintage vaas met bloemen

(PS: de set up dient altijd droog te staan, dus zorg voor genoeg ruimte en bij slecht weer dat we onder een overkapping/tent of garage staan.)